Добродојдовте на официјалната веб страница на проектот насловен „CGBV во кошарката!“

Овој иноватинвен Еразмус+ Спорт проект има за цел да се бори со родово базирано насилство и дискриминација во кошарката.

#Cancel Gender Based Violence in Basket (CGBV in Basket) е Erasmus+ Sports проект кој се изработува во периодот од Декември 2022 година до Ноември 2024 година.

Cardio Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Crossfit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Boxing circuit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anthony Wright


Crossfit